Over ons

Tomingroep is de sociale ondernemer voor de Gooi en Vechtstreek, Eemnes en Almere. Bij Tomingroep kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun talenten ontdekken en ontwikkelen in een zo gewoon mogelijke werkomgeving. Met professionele begeleiding werken ze aan hun kennis, vaardigheden en houding. Het doel daarvan is dat zij een passende, betaalde baan vinden en behouden. Wie dat kan en wil, gaat bij een werkgever in de regio aan de slag, rechtstreeks of via detachering vanuit Tomingroep. Daarnaast bieden we, voor wie (nog) niet of niet meer buiten de muren van Tomingroep kan werken, werkgelegenheid binnen onze eigen bedrijfsonderdelen. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud, de facilitaire dienstverlening, metaalbewerking, montage, verpakken, catering of kringloopwinkel.

Tomingroep biedt jou:

Leuk en afwisselend werk, goede arbeidsvoorwaarden, waardering, een fijne werkplek met leuke collega’s en de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen. Ben je op zoek naar een leuke baan, waarin je jezelf verder kan ontwikkelen? Maak dan kennis met Tomingroep.

Je wilt werken bij Tomingroep omdat:

  • Jij op zoek bent naar de leukste werkgever in de Gooi, Vechtstreek of Almere;
  • Je gegarandeerd werkt met leuke, gemotiveerde collega’s;
  • We altijd genoeg afwisseling bieden;
  • We willen investeren in jouw ontwikkeling;
  • Je op zoek bent naar een gezellige werksfeer;
  • Er volop opleidings- en ontwikkelingstrajecten mogelijk zijn;
  • Wij een actieve personeelsvereniging hebben die leuke uitjes organiseren.

Werken en leren

We hebben geregeld plek voor stagiairs. Ook kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een BBL leerwerkplek. Tomingroep biedt leerlingen een werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen. Dus wil je graag leren en werken? Leer en werk dan in de praktijk binnen een goede leer- en werkomgeving.

Vrijwilligerswerk

Ook als vrijwilliger kun je bij Tomingroep aan de slag. We bieden je de mogelijkheid te werken aan je eigen arbeidsvaardigheden als opstap naar betaald werk. Je krijgt je onkosten vergoed en we hebben een grote diversiteit aan mogelijkheden. Je kunt ervaring opdoen óf jouw ervaring gebruiken om anderen te helpen. Wij gaan graag met je in gesprek om mogelijkheden en wensen te bespreken. 

Ondernemers

Tomingroep heeft 12 bedrijfsonderdelen en zo’n 1700 werknemers met en zonder een arbeidsbeperking. We creëren geschikte banen en bieden werkervaringsplaatsen voor mensen die terugkeren in het arbeidsproces. Benieuwd wat we voor jou als ondernemer kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze website. 

Werken bij Tomingroep

Bekijk hier onze openstaande vacatures. En misschien mogen we jou dan binnenkort welkom heten als nieuwe collega bij Tomingroep!

Tomingroep maakt er werk van

Duurzaam ondernemen, dat is waar het om draait bij Tomingroep. Wij leveren topkwaliteit en doen dat het liefst met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze toegevoegde waarde: we bieden maatwerk, denken mee en helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van hun MVO-doelstellingen.