Edwin

Via detachering gaan onze collega’s ook op verschillende plekken buiten Tomingroep aan het werk. Eén van die bedrijven is Thal Technologies in Almere. Zij zijn specialist op het gebied van thermisch management en ledverlichting. Edwin werkt in de productiehallen en is van begin tot eind betrokken bij het maken en verpakken van de producten.

Werk is nooit hetzelfde

Edwin is 47 jaar en al 25,5 jaar in dienst bij Tomingroep. Zijn reis bij Tomingroep begon bij Schoonmaak, maar na een paar jaar werd hij al gedetacheerd naar andere bedrijven. Sinds 2011 werkt hij bij Thal Technologies. “Ik ben echt een manusje van alles, ik wissel heel vaak van werkplek binnen de productie. Zo werk ik als machine operator, maar op andere momenten snijd ik bepaald materiaal weer of test ik de producten om te kijken of het allemaal werkt. Hierdoor is mijn werk nooit hetzelfde en doe ik het met veel plezier. Ik heb ook nog eens enorm leuke collega’s om me heen waarmee ik kan dollen en dat vind ik ook heel erg belangrijk.”

Vrijheid

Edwin geeft aan dat Tomingroep al gauw een kans zag om hem op een goede werkplek te plaatsen waar hij het naar zijn zin zou hebben. “Ik ben wel het levende bewijs dat je zonder de goede diploma’s, maar met een leergierige en gemotiveerde houding kan werken op een plek die goed bij je past. Tomingroep gaf mij die kans en ik zou iedereen die zich verder wil ontwikkelen en die wil ontdekken wat echt bij hem of haar past, detachering aanraden. Zo krijg je de vrijheid om te kijken wat je echt leuk vindt en leer je ook heel erg veel.”


Ook bij ons werken?
Bekijk alle vacatures
Edwin
Edwin
Gedetacheerd
Bij Tomin sinds: 1996
Hoofdkantoor
Ook bij ons werken?
Bekijk alle vacatures

Lees ook: